Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na szybkie wbicie 30 lvl

Dywanix2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,jest jakis sposób na szybkie dobiecie 30lvl ? Próbowałem botem wbijać,ale ezbot z jednego poradnika mi nie działa,wywala błąd że nie może sie zalogowac.Są jeszcze jakieś inne sposoby lub boty do tego? ew jakieś tanie 30lvl unrankedy/prawie 30lvl ;p

Opublikowano

Możesz w najgorszym wypadku kupić konto z postaciami już.

Drugi legity sposób to kupienie xp boosta na wygrane gry i na okres dni, wtedy dostajesz o wiele więcej exp'a.

Nigdy nie bociłem, więc nie pomogę z botem.

Opublikowano

Najszybszym sposobem będzie kupienie konta. o ile osoba która sell nie zgłosi to nie masz co siebac o bana a że są wiarygodne str do zrobienia tego to metoda jest bezpieczna. Jak osoba wyzej pisała kupuje xp boosty i grasz. Botów nie polecam nie dobijesz nawet teog 30 i juz wyłapiesz bana

Opublikowano

A jakieś stronki gdzie można w miarę tanio kupić?

Tak jak kolega wyżej - 2/3 tygodnie i masz 30 level z racji zmniejszonego poziomu na wbicie maxa. Ale jeśli chcesz kupić konto z postaciami/runkami na początek to polecam playerauctions.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Runki i postacie nie ważne, byleby 30lvl lub blisko by doexpic

No to podałem Ci stronkę z której możesz skorzystać, trzeba czytać uważnie. I pamiętaj, że nigdzie nie ma gwarancji na brak bana po kupnie konta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja na nowym koncie wbijałem 30lvl na IP weekendzie. Za 30zł 2x exp boost i wbiłem 30lvl w 2 dni + miałem ip na runki i postacie.

A które boosty sa najbardziej opłacalne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...